El Servei d'Atenció Integral LGBTI de Sant Cugat s'integra a la xarxa catalana


  • Comparteix:

Sussanna Pellicer i Mireia Mata, a l'acte de signatura / Foto: Localpres

Sussanna Pellicer i Mireia Mata, a l'acte de signatura / Foto: Localpres

L'Ajuntament i la Generalitat han signat aquest dijous el conveni per integrar el Servei d'Atenció Integral LGBTI, que s'ha posat en marxa aquesta setmana a la Casa Mònaco, a la Xarxa de Servei d'Atenció Integral de Catalunya. El conveni servirà per ampliar les capacitats del servei local amb una comunicació directa amb la Generalitat i actuar com a nexe entre associacions santcugatenques i nacionals.

L'acord l'han signat a l'Ajuntament la tinenta d'alcalde de Progrés Social, Susanna Pellicer, i la directora general d'Igualtat de la Generalitat, Mireia Mata, en un acte aquest dijous. Mata ha afirmat que coordinar-se amb els municipis és clau per a les polítiques LGBTI.

Mireia Mata

Els ajuntaments són el primer taulell on la gent va a buscar informació, la primera resposta a qualsevol problema. Per això és necessari i ideal que els Ajuntaments assumeixin el repte.


Susanna Pellicer ha explicat les funcions que tindrà el nou punt d'atenció, que obrirà el segon divendres de cada mes.

Susanna Pellicer

És un espai d'atenció, assessorament i per a les famílies i tothom que ho necessiti. S'oferirà informació i assessorament psicològic.


La signatura ha coincidit amb la sessió de diagnosi LGBTI oberta a la ciutadania que s'ha fet a la Casa de Cultura, la primera de les sessions orientades a culminar amb un pla municipal en aquest àmbit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.