Els valldoreixencs es bolquen a la Festa Major 2004


  • Comparteix:

Les novetats han aconsguit una gran participació i passaran a integrar-se al programa habitual de festes

Les novetats han aconsguit una gran participació i passaran a integrar-se al programa habitual de festes

Valoració molt positiva de la Festa Major de Valldoreix, que ha comptat amb una gran assistència de públic a la majoria d'actes. Algunes de les novetats programades per aquest any, com la Botiga al Carrer o les passejades amb carro, han rebut una molt bona resposta per part dels valldoreixencs i passaran a formar part del programa habitual de festes.

La Festa Major de Valldoreix d'enguany ha comptat amb una molt bona resposta per part dels ciutadans, que s'han bolcat a la majoria de propostes.

Al costat d'activitats ja tradicionals com el pregó, el concurs de paelles o els concerts de nit, aquest any s'hi ha afegit noves activitats que han rebut un ampli suport dels valldoreixencs. Així ho ha valorat la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, que s'ha mostrat molt satisfeta i ha assegurat que algunes d'aquestes novetats passaran a integrar-se ja al programa habitual de festes.

Montse Turu

A cada actuació i proposta hi ha hagut un balanç molt positiu. La gent ens ha agraït les novetats i hi ha hagut molta participació.


Entre les diferents propostes, cal destacar l'èxit de la primera edició de la Botiga al Carrer, els concerts i actuacions de nit, i sobretot, les activitats relacionades amb la història de Valldoreix, que han rebut una molt bona acollida per part dels veïns. En aquest sentit, s'ha fet el tradicional curs d'història a càrrec del Grup Valldaurex, s'ha presentat el llibre 'Valldoreix, la voluntat d'un poble', i s'han programat també passejades en carro per conèixer el patrimoni arquitectònic de la zona. Montserrat Turu.

Montserrat Turu

Hem acceptat l'oferta de la Caixa de Terrassa, que ens ha permès passejar la gent per les cases d'interés patrimonial, i això ho anirem repetint cada any.


Aquest any, la Festa Major de Valldoreix ha comptat amb una seixantena d'actes que van començar amb la festa de l'esport al carrer i que han finalitzat amb la representació del muntatge 'Dinamita' del Tricicle, que ha omplert de gom a gom el pati del Casal de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.