Millorar la participació i l'oferta d'oci esportiu, encàrrecs per al Consell de Joves 13-16


  • Comparteix:

El Consell de Joves 13/16 del curs 2017-2018 treballarà per millorar els mecanismes de participació dels menors de 18 anys i per ampliar l'oferta d'oci esportiu a Sant Cugat. És l'encàrrec que l'Ajuntament ha fet arribar a aquest òrgan participatiu, format per 24 nois i noies, en la sessió de constitució que ha tingut lloc aquest dilluns a la sala de plens. Aquest grup també seguirà treballant encàrrecs del curs passat com mantenir la lluita contra l'assetjament escolar.

El regidor de Joventut, Eloi Rovira, ha presidit la sessió i ha subratllat la importància del jovent en el dia a dia de la ciutat, ja que més del 20% dels santcugatencs tenen menys de 18 anys. Rovira ha reforçat la idea que aquest òrgan participatiu és un canal de comunicació directa amb l'Ajuntament.

Eloi Rovira

És un òrgan important de participació, que vehicula les seves inquietuts i interessos.


Des del Consell de Joves tot plegat es veu com una oportunitat per fer sentir la veu dels joves. Ho han explicats els vicepresidents del grup, Aitana Altuna i Pau Blasco.

Aitana Altuno/Pau Blasco

Representem molta gent i hi ha molta diversitat d'opinions. / Aquí donem la veu als joves.


A banda de Rovira, han assistit a la trobada els regidors de Cs Sergio Blázquez, d'ERC-MES Èric Gómez i d'ICV-EUiA Roser Casamitjana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.