Cal Temerari assegura que el Cap d'Any generarà pèrdues de més de 5.000 euros a l'Ajuntament


  • Comparteix:

Cal Temerari ha penjat una pancarta de protesta a la plaça de la Vila / Foto: Cal Temerari

Cal Temerari ha penjat una pancarta de protesta a la plaça de la Vila / Foto: Cal Temerari

Cal Temerari assegura que si l'Ajuntament assumeix l'organització del Cap d'Any a l'Envelat suposarà pèrdues de més de 5.000 euros. L'entitat ha fet públics els seus números del cost de tirar endavant la festa i es reafirma en que no és viable si no hi ha el suport d'entitats que treballin de manera voluntària. A més, també assenyalen que, encara que s'igualessin els beneficis de l'any passat, 5.000 euros, és una xifra 'insignificant' sobre el pressupost total de l'Envelat de Nadal.

L'entitat assenyala que ha fet una projecció 'a la baixa' de les despeses que li pot suposar a l'Ajuntament organitzar el Cap d'Any, que situen al voltant dels 15.000 euros si es manté la política de preus de l'any passat, quan a ells els va costar poc més de 5.000. Els ingressos, en canvi, rondarien els 10.000. El membre de Cal Temerari Julià Mestieri ha explicat a Cugat.cat que els càlculs impliquen que, o bé la festa serà deficitària, o que hi haurà un canvi de model de festa i deixarà de ser assequible per a tothom.

Julià Mestieri

O perden diners, o deixa de ser amb preus populars. Si l'Ajuntament vol que serveixi per subsanar les activitats de l'Envelat. S'ha de fer amb uns números com ho faria el Moon o la Carpa.


Segons l'entitat, aquests números demostren que la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, hauria 'mentit' quan va assegurar que recuperaven l'organització del Cap d'Any per ajudar a alleugerir les despeses de la resta de l'activitat nadalenca. Cal Temerari ha començat una campanya de recollida de suports que de moment ha registrat 150 signatures i una trentena d'entitats adherides, entre elles Castellers de Sant Cugat, el Club Handbol Sant Cugat, el Senglar Cultural, Can Ninot i el Grup Mediterrània.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.