Oberta la convocatòria de sol·licituds de subvencions per a la millora dels habitatges


  • Comparteix:

Les ajudes es poden demanar fins al 31 d'octubre

Les ajudes es poden demanar fins al 31 d'octubre

La convocatòria per a la concessió de subvencions per a la millora de l'interior dels habitatges ja està oberta. Es tracta d'uns ajuts que atorga l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i que es destinen a millorar l'habitabilitat dels pisos i fomentar les mesures d'estalvi energètic a les llars. Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 d'octubre de l'any que ve i les poden fer tant els propietaris com els arrendataris amb l'autorització de la propietat d'habitatges finalitzats abans de 1981. Els interessats poden consultar tota la informació al web de Promusa.

El programa de l'AMB 'Cuida casa teva' subvenciona obres d'obtenció i millora de l'habitabilitat a l'interior de l'habitatge, l'adaptació d'instal·lacions, millores energètiques i de sostenibilitat i d'adaptació per a la mobilitat.

L'import màxim a concedir per habitatge és del 50% del cost fins a 3.000 euros. En cas que l'habitatge estigui llogat o s'incorpori a la Borsa de Mediació de Lloguer Social, la quantia màxima de les subvencions a obtenir per habitatge és de 6.000 euros. L'import total dels ajuts a tots els municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona és de 2,3 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.