La Coordinadora de Dones del Vallès Occidental fa un estudi sobre els recursos destinats a igualtat


  • Comparteix:

El grup Atena continua reivindicant un casal per a la dona a Sant Cugat

El grup Atena continua reivindicant un casal per a la dona a Sant Cugat

La constitució de la futura Coordinadora de Dones del Vallès Occidental segueix endavant. Entre les prioritats de l'entitat, impulsada per Atena Dones de Sant Cugat, destaca l'elaboració d'un estudi sobre els recursos que destina cada Ajuntament a les polítiques d'igualtat.

El punt de partida per plantejar les línies d'actuació de la futura Coordinadora és la necessitat de conèixer de primer mà quins són els recursos de què disposa cada municipi per a les polítiques relacionades amb la dona. Un del temes abordats en l'última reunió de la comissió gestora és la voluntat d'incidir en el tema dels maltractaments a les dones. Carme Larraburu, presidenta d'Atena Dones de Sant Cugat, explica la proposta de la creació d'aquesta Coordinadora i els seus objectius a curt termini.

Carme Larraburu

La iniciativa va ser d'Atena però ara s'hi estan afegint més col·lectius. Estem treballant en la realització d'unes jornades per sensibilitzar la gent.


Entre les reivindicacions d'Atena, continua sent també prioritària la reivindicació d'un Casal específic per la dona a Sant Cugat. Segons el col·lectiu, no es poden fer tallers, reunions ni cap tipus d'activitat sense un casal que es visualitzi amb facilitat i a on les dones hi puguin contactar de manera més operativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.