Sant Cugat participarà al Contenidor d'Or d'Ecovidrio, un concurs de reciclatge de vidre


  • Comparteix:

El contenidor d'or s'entregarà al municipi guanyador / Foto: Ecovidrio

El contenidor d'or s'entregarà al municipi guanyador / Foto: Ecovidrio

Sant Cugat participa al concurs Contenidor d'Or d'Ecovidrio, on 12 municipis catalans s'enfronten per augmentar el reciclatge de vidre, des d'aquest mes fins l'abril. La iniciativa vol buscar noves fórmules per conscienciar la ciutadania de la necessitat de col·laborar en el procés de reciclatge. La ciutat guanyadora obtindrà finançament per dur a terme un projecte de ciutat, a càrrec de l'empresa sense ànim de lucre encarregada de la gestió del vidre a l'Estat espanyol, per valor de 20.000 euros.

La competició ha arrencat aquest novembre i tindrà també classificació mensual. La ciutat que millori més els seus registres en comparació amb exercicis anteriors cada mes acollirà el contenidor daurat símbol del concurs. La gerent a Catalunya d'Ecovidrio, Sílvia Mayo, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és conscienciar la població de la necessitat de reciclar el vidre.

Sílvia Mayo

Està clar que el paper dels Ajuntaments i entitats com Ecovidrio és molt important, però sense la ciutadania seria impossible garantir que es tanqui el cercle del reciclatge del vidre.


Badalona, El Prat de Llobregat, Girona, Granollers, Lleida, Rubí, Sant Boi de Llobregat, Tarragona, Viladecans, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú són les altres ciutats participants en la iniciativa.

Es pot fer seguiment del projecte al web de la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.