CCOO alerta de 'l'estat lamentable' de les instal·lacions de RTVE a Sant Cugat


  • Comparteix:

Les instal·lacions d'RTVE a Sant Cugat / Foto: Google Maps

Les instal·lacions d'RTVE a Sant Cugat / Foto: Google Maps

CCOO alerta de les condicions 'lamentables' de les instal·lacions de RTVE Sant Cugat. El secretari d'organització del sindicat, Diego Martínez, adverteix que 'la calefacció gairebé no funciona, la meitat dels lavabos estan trencats i al sostre hi ha goteres' i assenyala que des de fa 10 anys no es fa un manteniment adequat de les instal·lacions. També ha avançat a Cugat.cat que volen reunir-se amb la direcció, de qui no n'esperen solucions, i plantegen presentar una denúncia a Inspecció de Treball.

Martínez ho atribueix a la manca de pressupost i de voluntat per part de la direcció de posar-hi remei. El secretari d'organització a les instal·lacions santcugatenques assenyala que 's'han canviat el cub del sostre i s'ha arreglat la porta d'entrada' i que aquests diners es podrien haver destinat a millorar les condicions dels treballadors.

Diego Martínez

El sistema de climatització no funciona, els lavabos estan trencats, els sostres cauen perquè no reparen les goteres. Patrimoni no autoritza fer les despeses i quan hi ha diners, es destinen a arreglar la porta d'entrada i canviar el cub de dalt de tot.


RTVE Catalunya es va construir entre els anys 1980 i 1985 i actualment té uns 650 treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.