Veïns i usuaris del centre de menors Els Lledoners se sumen a la jornada de neteja dels boscos de la Floresta


  • Comparteix:

Una cinquantena de persones, entre veïns i usuaris del centre de menors Els Lledoners, ha netejat aquest diumenge els boscos del voltant de la plaça dels Porters de la Floresta i cap a la carretera de la Rabassada en la 2a jornada de la iniciativa. Es tracta d'una proposta organitzada per l'associació El Mussol i la Comissió de Medi Ambient del consell de barri de la Floresta votada als pressupostos participatius del 2016 i que va tenir una primera edició a la primavera.

A la iniciativa hi han participat alguns usuaris del centre de menors Els Lledoners de les Planes, per ajudar els veïns i millorar l'entorn on viuen.

Joves Els Lledoners

Escombrem el bosc perquè ens agrada viure en un lloc net. / Venim per ajudar els veïns de la Floresta. Som igual que ells i estem per ajudar.


Els participants també consideren necessàries aquest tipus d'accions per conscienciar sobre la importància de tenir els boscos nets.

Participants

Visc aquí al costat i si hi passes cada dia veus que està ple d'escombraries. / Tenim uns boscos molt bruts. Hem de conscienciar-nos tots a l'hora de netejar i de no llençar. Hem de reciclar perquè és necessari.


El membre de la Comissió de Medi Ambient del consell de barri de la Floresta Pere Lecha ha explicat a Cugat.cat que estan satisfets amb la resposta dels veïns.

Pere Lecha

La idea era fer una neteja de boscos, però després de fer la primera a la primavera ens sobraven diners i vam decidir fer-ne una altra a la tardor. Estem molt satisfets amb la resposta, hi ha molta gent.


Després de la recollida, totes les deixalles s'han classificat en diferents contenidors per reciclar-les. A més, els objectes més voluminosos s'han geolocalitzat per tal que posteriorment l'Ajuntament els reculli. A la trobada també s'han sumat membres de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.