Cinc santcugatencs obtenen tres anys de transport públic gratuït per desballestar el cotxe


  • Comparteix:

L'AMB ha lliurat cinc targetes verdes a ciutadans de Sant Cugat en el primer mes i mig de funcionament d'aquesta iniciativa, que ofereix transport públic gratuït a les persones que desballestin un vehicle antic i es comprometin a no adquirir-ne cap altre en els propers tres anys. Més enllà de Barcelona, on més sol·licituds hi ha hagut és a l'Hospitalet de Llobregat, amb vuit, i a Badalona, Sant Boi de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet, amb set. El transport gratuït és per als pròxims tres anys.

En total, han estat 249 persones les que han demanat aquesta targeta des que es va activar el període de sol·licitud el 2 d'octubre, 202 de les quals ja han estat validades i admeses a tràmit. El 55% dels usuaris que l'han demanat tenen més de 50 anys, mentre que la franja d'edat entre els 18 i els 29 anys és la que menys sol·licituds registra. Els vehicles desballestats són majoritàriament de gasolina, un 74%, i estaven matriculats entre el 1995 i el 2000.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.