Veïns del voltant dels Jardins del Vallès recullen signatures contra el futur amfiteatre


  • Comparteix:

El futur amfiteatre prové dels pressupostos participatius / Foto: Ajuntament

El futur amfiteatre prové dels pressupostos participatius / Foto: Ajuntament

Veïns del barri del Monestir han començat una recollida de signatures, físiques i també a la plataforma Change.org, contra el projecte de fer un amfiteatre obert permanent als Jardins del Vallès. La iniciativa sorgeix dels pressupostos participatius i s'inclou en el Pla estratègic del barri aprovat aquest dilluns. Els impulsors diuen haver recollit en total més de 200 signatures contra un projecte del qual critiquen la contaminació acústica que pot generar de forma regular.

Un dels membres del grup, Bonaventura Guamis, ha explicat a Cugat.cat que no estan en contra del projecte en sí, que inclou tancar el parc i fer-hi algunes reformes, però sí de l'amfiteatre, que pot generar molèsties als veïns, especialment el soroll.

Bonaventura Guamis

A l'amfiteatre, encara que estigui controlat, s'hi fan activitats dissabtes i festius fins a altes hores de la nit.


Guamis ha assenyalat que hi ha 'altres espais a la ciutat' per acollir un equipament d'aquestes característiques i que l'amfiteatre atreuria públic que s'hi acostaria en cotxe en una zona que 'ja té molts problemes d'aparcament'. També ha remarcat que el nou projecte pot reduir els conflictes al parc. Segons ha explicat a Cugat.cat, els veïns han detectat 'tràfic de drogues i baralles' a la zona des de fa mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.