El PSC demana que el projecte d'urbanització de l'Anònima garanteixi la connectivitat amb l'entorn


  • Comparteix:

Els socialistes demanen a l'equip d egovern un estudi sobre vialitat i places d'aparcament a la zona

Els socialistes demanen a l'equip d egovern un estudi sobre vialitat i places d'aparcament a la zona

El PSC denuncia que l'actual projecte d'urbanització del sector de l'Anònima trenca la trama urbana de la zona i no resol el problema d'aparcament en aquest entorn. Els socialistes demanen a l'equip de govern que faci un estudi sobre la vialitat i un altre sobre places de pàrquing, tot i que ja han apuntat que una possibilitat seria un aparcament soterrat en aquest nou sector.

Els socialistes consideren que, tal i com està plantejat l'actual projecte d'urbanització de l'Anònima, aquesta zona quedarà com una illa de cases aïllada i sense possibilitats de connectivitat amb l'entorn.

És per això que des del PSC proposen que els carrers Orient i Monestir tinguin una continuïtat dins aquest barri, tal i com ja havien plantejat en el seu moment durant el període d'al·legacions al projecte. Jordi Menéndez, portaveu del PSC de Sant Cugat.

Jordi Menéndez

Serà un nou barri que trenca la trama urbana, impedeix la contunïtat dels carrers Monestir i Orient, i no resol el problema de l'aparcament. Per això volem un estudi de vialitat i un de places de pàrquing.


Des del PSC afirmen que cal fer un estudi acurat sobre la vialitat de la zona i un altre sobre les places d'aparcament, ja que creuen que actualment hi ha una mancança que, lluny de resoldre's, s'agreujarà amb la construcció de les prop de 200 vivendes que estan projectades a la zona.

Segons el socialista, Juan Carrasco, la construcció de l'aparcament que té previst el promotor de lesobres amb prou feines cobrirà les necessitats dels nous veïns i quan el barri estigui construït hi haurà un dèficit d'unes 300 places de pàrquing.

Juan Carrasco

És possible que en aquesta zona hi vagi un edifici de serveis i un pàrquing amb unes 300 places noves, però això serà insfucient pels veïns i per tota la zona.


En aquest sentit, els socialistes aposten perquè es negociï amb el promotor i es plantegi fer un aparcament soterrat a la zona, i també reiteren la seva petició que en el nou barri s'hi construeixin una escola bressol i un centre cívic com a equipaments públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.