Última setmana per inscriure's al concurs de carrosses de la Cavalcada de Reis


  • Comparteix:

Els organitzadors de la cavalcada volen més implicació dels carrossaires

Els organitzadors de la cavalcada volen més implicació dels carrossaires

El termini per inscriure's al concurs de carrosses de la Cavalcada de Reis acabarà dijous de la setmana vinent. Els organitzadors del certamen, la Penya Regalèssia, es plantegen enguany augmentar la implicació dels carrossaires per aconseguir decoracions més lluïdes i animar els participants a disfressar-se per la rua. Per això, volen parlar amb els inscrits i es plantegen repartir els premis per incentivar la qualitat de les carrosses. El fil conductor de les carrosses serà el Nadal.

El membre de la Penya Regalèssia Nacho Gonzalvo ha explicat a Cugat.cat que en els últims anys han notat un descens en la qualitat de les carrosses i que han decidit tirar endavant mesures per millorar la situació.

Nacho Gonzalvo

Que tothom sigui a la carrossa i vagi disfressada. És una de les coses que volíem i l'altra era decidir el tema. Hem optat per deixar-lo lliure per veure si la gent té més possibilitats.


Sobre les bases del concurs es remarca que les carrosses no podran dur publicitat, en cas contrari quedaran excloses del concurs. Els caramels hauran de ser aptes per a celíacs i queda prohibit llençar-los, per raons de seguretat, als carrers de Santa Maria, Santiago Rusiñol i Major.

El lliurement de premis es farà a la plaça de Barcelona, una vegada finalitzi la cavalcada.

Consulta aquí les bases del concurs.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.