Gossos sense casa desfilaran pels jardins de l'Hotel Sant Cugat a la recerca d'una nova família


  • Comparteix:

La Plataforma Animalista de Sant Cugat organitza la iniciativa

La Plataforma Animalista de Sant Cugat organitza la iniciativa

La Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) organitza aquest diumenge una desfilada de gossos als jardins de l'Hotel Sant Cugat. La cita, de deu del matí a dues del migdia, proposa una jornada amb paradetes, música i animals a la cerca d'una nova família. D'aquesta manera l'entitat insta la gent a adoptar o acollir animals en lloc de comprar-los.

L'associació vol potenciar l'adopció dels invisibles, que són aquells gossos d'edat avançada o amb algun problema de salut, que són els que costa més que trobin una nova llar. Ho explica la membre de la PAS Bibiana Navarro.

Bibiana Navarro

Aquests animals acostumen a quedar-se més reclosos a les gosseres. La majoria tenen un comportament molt bo, estan molt ben socialitzats i volem treure partit a tota la part positiva que té adoptar un gos d'aquestes condicions.


Una vegada una persona es decideix per adoptar un gos, l'entitat els ensenya la fitxa de l'animal i fan una entrevista per saber com és la família i si és idònia per a l'animal. Després d'aquesta fase el gos va a la nova llar i un membre de la PAS en fa un seguiment per assegurar-se que l'adopció és positiva per a les dues parts.

Un altre missatge que es vol donar aquest diumenge és que 'els animals no són un regal'. Navarro insisteix en la responsabilitat que comporta tenir una mascota a nivell de temps i també a nivell econòmic. La membre de l'associació lamenta que el Nadal sigui una època on es regalin animals sense pensar en les conseqüències.

Bibiana Navarro

Cap al gener i al febrer, són èpoques que se'n troben molts d'abandonats, algunes persones els tornen... Quan torna la normalitat, després de les vacances de Nadal, moltes vegades, malauradament, venen males noticies.


És la tercera vegada que la PAS organitza una activitat d'aquestes característiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.