Empleats i clients de Caixabank estrenyen llaços amb Grup Catalònia amb una jornada de voluntariat


  • Comparteix:

El Grup Catalònia ha rebut aquest divendres la visita de 35 voluntaris, la majoria d'ells treballadors de Caixabank i, d'altres, clients de l'entitat bancària. Els participants han pogut compartir diferents activitats amb els usuaris del centre residencial ubicat a la carretera de Flor de Maig de Cerdanyola. Tot plegat és una iniciativa d'Obra Social La Caixa per conèixer de prop la realitat de les entitats i fundacions a les quals donen suport econòmic i que, per primera vegada, ha tingut la implicació dels clients, a banda dels empleats.

Els voluntaris han pogut assistir a tallers de pintura, de dansa i de jardineria amb els usuaris del Catalònia. Alguns d'ells han explicat l'experiència a Cugat.cat.

Voluntàries

Està sent molt gratificant. És una gran oportunitat. / Hi ha persones que són diferents a nosaltres i ens necessiten. I nosaltres els necessitem a ells. / Al final t'endús a casa més del que has col·laborat.


Un dels objectius de la iniciativa és donar a conèixer la realitat que es viu en espais com els que ofereix el Grup Catalònia. Ho ha explicat el director general de l'entitat, el doctor Joaquim Serrahima.

Joaquim Serrahima

Per nosaltres és important que vingui gent a veure'ns, perquè s'adonen que hi ha un món que molts es pensen que no existeix.


És una visió compartida per la directora comercial de Barcelona província de Caixabank, Cristina González.

Cristina González

Són realitats diferents, que són agradables de conèixer. Sense els nostres clients, això no seria possible.


El Grup Catalònia està present a Sant Cugat, on gestiona el servei d'ASDI a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.