L'ANC de Sant Cugat se suma al viatge a Brussel·les per manifestar-se el 7 de desembre


  • Comparteix:

Imatge de la família santcugatenca abans del viatge d'aquest estiu / Foto: ANC Sant Cugat

Imatge de la família santcugatenca abans del viatge d'aquest estiu / Foto: ANC Sant Cugat

Sant Cugat tindrà representació a la manifestació de Brussel·les el 7 de desembre convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural. La secció local de l'ANC participa en l'organització del viatge a la capital belga que es fa a àmbit comarcal centralitzant-ho des de Sabadell. Els santcugatencs que hi vulguin assistir viatjant amb autocar podran sortir el 6 de desembre a les dues del migdia des de la ciutat, amb la tornada prevista el dia 8 a la mateixa hora per un preu de 110 euros.

Tot i això, el coordinador de l'Assemblea a Sant Cugat, Josep Lluís Lliberia, explica que la majoria de manifestants sortiran de manera molt esglaonada, fet que complica l'organització d'una sortida conjunta.

Josep Lluís Lliberia

Des de Sant Cugat esperem força gent perquè tenim 'inputs' dels socis i també de gent que no ho és i que hi anirà. Se sortirà de forma molt esglaonada i això complica l'organització per sortir conjuntament en caravana.


Lliberia afegeix que a àmbit nacional es preveu la participació d'unes 100.000 persones, centenars d'elles santcugatenques, tot i que la secció local encara no disposa de xifres oficials.

Josep Lluís Lliberia

No podem donar una xifra. A àmbit nacional pensem en unes 100.000 persones, molta més gent de les 10.000 que van anar fa uns anys.


La manifestació té el suport de la plataforma independentista catalana 'Deu mil a Brussel·les', que va organitzar el 2009 una concentració a la capital belga.

En l'àmbit santcugatenc, a més, es promourà la decoració dels cotxes amb vinils i simbologia independentista, emulant la família santcugatenca que aquest estiu va viatjar per Europa per informar i donar a conèixer el referèndum de l'1 d'octubre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.