Tret de sortida de la 40a campanya de recollida de regals de Reis 'Un nen, una joguina'


  • Comparteix:

Avui s'inicia el període per fer les donacions / Foto: Localpres

Avui s'inicia el període per fer les donacions / Foto: Localpres

El Grup de Joves de la Parròquia posa en marxa un Nadal més la 40a campanya 'Un nen, una joguina', perquè els infants de les famílies més necessitades, seleccionades per Càritas, rebin un regal el dia de Reis. Els santcugatencs que hi vulguin participar poden comprar joguines que vulguin donar a la desena de botigues col·laboradores a partir d'aquest divendres o portar-les entre el 27 de desembre i el 2 de gener als locals de la parròquia, al Monestir. A més, la Jove Camerata del Monestir ofereix un concert aquest divendres a les nou del vespre a l'Església els beneficis del qual aniran destinats a la campanya.

L'acció solidària compleix enguany 40 anys a la ciutat. El coordinador de la iniciativa i membre del Grup de Joves de la Parròquia, Pau Cardoner, recorda la importància de portar les joguines quan abans millor perquè puguin preparar els lots de la millor manera.

Pau Cardoner

És important que la gent porti les joguines quan abans millor. La gent hi pensa després de Cap d'Any i ja és tard, si poden portar-les el dia 27 o abans a les botigues, molt millor.


La selecció de famílies a Sant Cugat és a càrrec de Càritas en coordinació amb Creu Roja. El tècnic d'Infància de Creu Roja, Josep Usero, ha remarcat a Cugat.cat que aquest any se celebren els 25 anys de la campanya a tot Catalunya i que en els darrers dos han notat una petita devallada en la demanda de joguines.

Josep Usero

A Catalunya celebrem la 25a campanya de recollida de joguines i això comportarà activitats extres que ja s'aniran veient. Pel que fa a la previsió, sortosament en els últims dos anys hem vist una petita devallada de la demanda de joguines.


Els Joves de la Parròquia, a més, han destacat la participació aquest any d'un grup d'alumnes de l'institut Pla i Farreras, que han impulsat una recollida de joguines al centre. L'entitat també ha animat els joves a participar en l'organització de la campanya, que està oberta a tothom. Els interessats es poden adreçar al mail gjpmonestir@gmail.com i trobar més informació al compte de Instagram de la iniciativa.

Concert en benefici d''Un nen, una joguina'
La Jove Camerata del Monestir, formada per una vintena de músics la majoria dels quals santcugatencs, interpretarà aquest divendres a l'Església peces de Schubert i Mozart sota la direcció de l'organista del Monestir, Patrick Valls. L'entrada al concert, que comença a les nou del vespre, consisteix en l'aportació d'una joguina nova per persona o d'un donatiu per comprar-la.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.