El pont de Can Gatxet es reobre a vianants i ciclistes per creuar la via dels FGC després de tres anys


  • Comparteix:

El pont de Can Gatxet, una infraestructura gairebé centenària inhabilitada des fa gairebé tres anys, s'ha reobert aquest dimarts al pas de vianants i ciclistes. Després de cinc mesos d'obres per reparar els desperfectes ocasionats pel pas dels anys, s'ha millorat el lateral i s'han fet una rampa adaptada i un accés amb escala. Així els usuaris poden tornar a creuar la via dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) entre el camí de Can Gatxet i l'avinguda del Carril. Els treballs de rehabilitació i adequació del pont han suposat una inversió de 236.000 euros.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha explicat que el pas era una infraestructura llargament reivindicada pels veïns de la zona.

Damià Calvet

És un pont llargament reivindicat pels veïns dels dos costats de la via que ha de facilitar la mobilitat sostenible en un punt de la ciutat amb equipaments bàsics com escoles o l'Arxiu Nacional de Catalunya.


Calvet, acompanyat de l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha afegit que l'obra forma part de l'estratègia de mobilitat sostenible de la ciutat a més de ser útil com a itinerari de pas.

Damià Calvet

Es tracta d'una obra molt ben encaixada amb l'entorn urbà i que també tindrà una gran utilitat. Està pensada per ser utilitzada per vianants i ciclistes i, per tant, s'emmarca en l'estratègia de mobilitat sostenible que anem completant dia a dia.


Amb l'actuació s'uneix la zona de l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) amb l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) i l'escola Ciutat d'Alba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.