Una trentena de persones participen a la 12a Trobada de Cases de Malalts Sahrauís a Sant Cugat


  • Comparteix:

Moment de la trobada / Foto: Ajuntament

Moment de la trobada / Foto: Ajuntament

La Casa de Cultura i el Museu de Sant Cugat van acollir el cap de setmana passat la 12a Trobada de Cases de Malalts Sahrauís, amb la participació del viceministre de Salut de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD), Mohamed Abdelhay i el delegat del Front Polisari a Catalunya, Ahmedu Mojtar, entre d'altres representants de la RASD i de les Cases de Malalts de Granollers, Ermua, Valdepeñas, València i Alacant.

El regidor d'Esports i Joventut, Eloi Rovira, ha posat en valor la feina que es fa des de les cases d’acollida arreu de l’Estat espanyol 'en una tasca humanitària tan important'. Rovira ha destacat la importància del treball en xarxa i va reclamar 'a les institucions superiors' que 'ajudin i facilitin els tràmits mèdics i l’evacuació dels malalts'.

Sant Cugat amb el Poble Sahrauí és una entitat sense ànim de lucre que treballa per donar suport al poble sahrauí des de 1993. Entre els objectius del projecte hi ha el de millorar les condicions de salut de la població infantil sahrauí i col·laborar en el tram final del sistema sanitari de la RASD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.