Sant Cugat dóna la benvinguda al Nadal amb l'expectació de l'estrena dels llums interactius


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs han afrontat el descens de temperatures per assistir a la tradicional encesa de llums a la plaça d'Octavià, que ha inaugurat un nou Nadal a la ciutat. Una benvinguda marcada pels llums interactius a la places del Monestir i de Barcelona. La novetat ha despertat la curiositat dels ciutadans que, en la seva majoria, n'han aplaudit l'originalitat. Els santcugatencs han gaudit d'una festa en què no hi han faltat les fires, el tren de Sant Cugat Comerç i la pista de gel, a la nova ubicació de la plaça de la Vila.

Als llums estrenats l'any passat se li sumen enguany les creacions de l'arquitecte i dissenyador d'il·luminació Sergio Sebastián. Tres instal·lacions que representen les campanes del Monestir, que pretenen establir contacte amb els santcugatencs amb intervencions de brillantor, llum i so. La proposta ha motivat opinions diverses entre els visitants, que han coincidit en l'enginy de la idea.

Els ciutadans han compaginat l'encesa, la música de The Penguins i la tradicional xocolatada amb l'altre atractiu del Nadal: la pista de gel. Un dels molts ingredients d'un Nadal que ha portat l'experiència dels nous llums també a la plaça de Barcelona. Unes estructures de colors suspeses a l'aire faran jocs de llums, tant de dia com de nit .

Uns llums que s'encendran a dos quarts de sis de la tarda i que enguany s'apagaran abans, cap a les deu, en protesta per l'empresonament del govern cessat i dels 'Jordis'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.