Marcat descens de les temperatures a Sant Cugat, amb mínimes de dos graus aquest diumenge


  • Comparteix:

El descens de temperatures ja s'ha notat / Foto: Ajuntament

El descens de temperatures ja s'ha notat / Foto: Ajuntament

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) confirma que l'episodi de fred es mantindrà a les comarques de la Depressió Central, a la Catalunya Central i Litoral i prelitoral central aquest cap de setmana. La temperatura a Sant Cugat registrarà aquest diumenge una màxima de 12 graus i una mínima de dos graus. L'Ajuntament ha posat sal de forma preventiva en més d'una vintena de carrers de la ciutat per evitar incidències per les gelades.

A les cotes elevades del Pirineu, bufarà el vent entre moderat i fort amb molts cops forts. Algunes de les mínimes més destacades han estat els 14,8 graus sota zero a Setcases (observatori d'Ulldeter), els -13,8 graus al Refugi de Malniu (2.230m), els -13,7 graus a La Coma i la Pedra (Solsonès) i els 13,5 graus sota zero al Port de la Bonaigua. Les temperatures també s'han acostat als zero graus al litoral. Per exemple, a l'Observatori Fabra de Barcelona s'ha registrat una mínima de 2,4 graus i a Tarragona de 2,9 graus.

Consulta aquí consells per a la baixada de temperatures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.