El taller de pardals i orenetes prepara els infants per poder cantar Quinto a la versió infantil de l'activitat


  • Comparteix:

El taller de pardals i orenetes ha ofert als més petits aquest dissabte la possibilitat d'aprendre a cantar Quinto a Cal Temerari. La jornada, pensada per a nens i nenes d'entre quatre i dotze anys, ha estat organitzada per ensenyar a la canalla les diferents maneres de cantar cada número del Quinto i per buscar candidats per formar part de l'equip de pardals i orenetes per la versió infantil que es farà de l'activitat.

Un dels lloros del Quinto i encarregat del taller, Oriol Moliner, ha explicat a Cugat.cat per què volen organitzar un Quinto infantil.

Oriol Moliner

Aquest any ha sortit a Cal Temerari una iniciativa que s'anomena 'Famílies en xarxa'. Volem que les famílies tinguin el seu espai en les activitats que es fan a Sant Cugat, i per això organitzem aquest Quinto.


Cal Temerari està a l'espera de decidir en una assemblea el 12 de desembre, amb la participació de 35 entitats de la ciutat, si organitza enguany el Quinto de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.