Bona resposta santcugatenca a un Gran Recapte que espera recollir més de 40 tones


  • Comparteix:

Sant Cugat ha respost positivament un any més al Gran Recapte d'Aliments. Enguany, la jornada ha aplegat 450 voluntaris a la ciutat, que durant divendres i dissabte han recollit aliments nutritius de primera necessitat en 16 supermercats del municipi. Les franges de recollida amb més afluència han estat divendres a la tarda i dissabte al matí. La 9a edició de la jornada solidària del Banc dels Aliments confia a superar les 40 tones de l'any passat.

Per a l'organització, un dels temors d'enguany era que el context polític pogués influir negativament en la campanya de recollida d'aliments. Tot i això, el coordinador local d'El Gran Recapte, Jaume Ibars, creu que finalment la situació política no ha afectat tant la jornada i que a Sant Cugat ha funcionat molt positivament.

Jaume Ibars

Sant Cugat és un lloc on la gent respon molt bé. Sempre a última hora, però és un lloc on mai patim i sempre s'acaba omplint.


Per a les persones voluntàries que hi participen, El Gran Recapte és molt gratificant perquè mostra la solidaritat de la ciutadania.

Voluntaris

És increïble la solidaritat de la gent quan és l'hora d'ajudar als altres. / Quan veus que la gent t'agafa la bossa amb tota la il·lusió del món és molt gratificant. / Et sents molt recompensada i agraïda.


Un any més, l'EMD de Valldoreix també s'ha sumat a la iniciativa amb un donatiu de 400 euros en aliments de primera necessitat.

El Banc dels Aliments començarà a classificar i a fer el recompte dels productes recollits a partir d'aquesta setmana i en els propers dies farà pública la xifra total de tones recollides.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.