Obertes les inscripcions per als cursos i tallers de l'Ateneu per a més de 190 propostes


  • Comparteix:

Detall del cartell de la programació

Detall del cartell de la programació

El període d'inscripcions per als cursos i tallers que ofereix l'Ateneu entre gener i març de l'any que ve ja està obert. Les inscripcions s'han de fer presencialment d'un quart de deu del matí a una del migdia i d'un quart de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre de dilluns a divendres. L'entitat ofereix més de 190 activitats per a totes les edats on destaquen la dansa, la música, la cuina, la literatura, els idiomes, les manualitats, el bricolatge i la jardineria, així com altres tallers per al benestar de cos i ment.

El director de l'àrea institucional de l'Ateneu, Toni Ramon, ha destacat les propostes que els santcugatencs trobaran i ha afegit, a més, que s'està consolidant l'horari d'obertura de dissabte al matí.

Toni Ramon

Trobem els cursos que encara són de final d'any de la campanya de Nadal i després la programació habitual del trimestre, a més de 190 cursos. També mantenim oberts els dissabtes al matí, que estan funcionant força bé.


D'entre les novetats, segons Ramon, hi ha un impuls per les propostes infantils, amb acroioga i capoeira per als més petits i un públic familiar. A més, l'espai família també ofereix xerrades sobre educació, alimentació i aprenentatge de la llengua per a nadons.

L'àrea de gastronomia també augmenta la seva oferta, amb la reobertura de l'aula del vi, amb la col·laboració de vins Noè, i amb el curs de cuina per a avis i néts, entre d'altres. Finalment, una altra novetat són els tallers per educar gats i gossos.

Els cursos del primer trimestre de l'any comencen el 15 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.