Sant Cugat reconeix l'aportació dels voluntaris de la ciutat que tiren endavant la tasca de les entitats


  • Comparteix:

Sant Cugat ha posat en valor aquest dilluns la tasca dels voluntaris que donen un cop de mà a la ciutat, ja sigui amb feina desinteressada a entitats o bé en esdeveniments i iniciatives puntuals. Enguany s'ha registrat més d'una setantena de nous voluntaris que van participar en l'organització de l'European Regional Open de boccia, que va tenir lloc al pav3 aquesta primavera. La dada de voluntaris total a la ciutat, però, no està definida, ja que depèn de les entitats i hi ha alguns d'ells que hi participen de forma esporàdica. El reconeixement s'ha fet palès en una trobada a la Casa de Cultura amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, que es commemora aquest dimarts.

La tinenta d'alcalde de Progrés Social, Susanna Pellicer, ha agraït l'esperit col·laboratiu que tenen els voluntaris.

Susanna Pellicer

És gent que té ganes de treballar. No tenen perquè tenir molt temps lliure. Tenen ganes d'ajudar els altres i fer una societat més justa.


Una trentena de persones han participat de la trobada a la Casa de Cultura, provinents de diferents entitats i sectors. Alguns d'ells, com el membre de Delta Gent Activa Antonio González i la membre de Protecció Civil i de la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) Lola Espinosa, han explicat què els porta a ser voluntaris.

Voluntaris

Estic a Delta Gent Activa. Dóna la satisfacció de fer alguna cosa pels altres. / Sóc voluntaria a Protecció Civil i a la PAS. És un compromís ferm i no t'importa dedicar aquestes hores.


L'acte de reconeixement s'ha amenitzat amb un espectacle d''improshow' a càrrec de la companyia The Modestos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.