Dos detinguts per un robatori amb violència per estrebada a la Floresta


  • Comparteix:

La detenció va anar a càrrec dels Mossos d'Esquadra

La detenció va anar a càrrec dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos van detenir dissabte passat dos homes, veïns de Palau-solità i Plegamans i Sabadell, per un presumpte robatori amb estrebada a una dona de 76 anys a la Floresta. La policia va localitzar, gràcies a la col·laboració ciutadana, el vehicle amb què circulaven els individus i on van trobar la bossa sostreta a l'afectada. El jutjat de guàrdia de Rubí va decretar llibertat amb càrrecs per als homes.

Els fets van ocórrer dissabte, a dos quarts de nou del matí, quan la dona sortida de casa seva i un dels homes li va sostreure presumptament la bossa i va fugir en un cotxe que l'esperava a gran velocitat. A través de la descripció de diversos testimonis i diversos ocupants, els agents van poder localitzar a Sant Cugat el vehicle.

Consells per evitar robatoris amb violència per estrebada

-Portar la bossa creuada i per la banda més llunyana a la calçada per evitar que algun vehicle s’aturi i es produeixi l’estrebada.

-Extremar les precaucions si hem sortit d’una entitat financera, especialment si hem tret diners, o bé d’algun lloc on haguem mostrat d’alguna manera els diners dels que disposem.

-Un cop s’està fent l’estrebada intentar patir els menors danys possibles, ja que a vegades intentant impedir el fet podem fer-nos mal al coll, braç o bé arrossegar-nos pel terra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.