200 persones viatgen a Brussel·les amb quatre autocars de l'ANC Sant Cugat per assistir a la manifestació sobiranista


  • Comparteix:

Uns 200 santcugatencs viatgen des d'aquest dimecres al matí cap a Brussel·les amb quatre autocars que l'ANC de Sant Cugat ha organitzat des del municipi per assistir a la manifestació 'Omplim Brussel·les' de dijous, organitzada per aquesta entitat i Òmnium Cultural. Des de la ciutat han sortit quatre autocars, un abans de les vuit del matí, dos a les vuit i un altre amb sortida prevista a les dotze del migdia.

El gruix de gent, un centenar, ha optat per sortir a les vuit del matí en un viatge de més de 1.300 quilòmetres, amb dues nits fora de casa per un preu de 250 euros, segons ha explicat a Cugat.cat l'agència de viatges contractada per l'ANC local.

L'objectiu és protestar contra la 'manca de democràcia de l'Estat espanyol i reivindicar la llibertat d'expressió i l'alliberament dels presos polítics', com han explicat alguns dels santcugatencs que han viatjat fins a Brussel·les en aquests autocars.

Santcugatencs

Volem donar suport als presos polítics i al govern a l'exili. És molt important per al país. / Europa no ens escolta però suposo que sí ens veurà. / Serà un viatge històric. Volem que tothom s'adoni del que està passant a Catalunya. / Hem de fer país. És l'únic que ens queda i ens deixen fer.


Des del Vallès Occidental hi ha previst el desplaçament de gairebé una vintena d'autocars organitzats per l'entitat sobiranista, sobretot de Terrassa i Sabadell.

La manifestació començarà a les onze del matí des del parc del Cinquantenari i acabarà a la place Schumann, davant la seu de la Comissió Europea i del Consell de la Unió Europea. Els santcugatencs que es desplacen fins a Brussel·les tenen previst trobar-se dijous a tres quarts de deu del matí a la Place de Saint Pierre de la capital belga. L'ANC ha explicat que per identificar-se portaran cartells de Sant Cugat per la independència.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.