Volpelleres viu una cacera de tions multitudinària que vol augmentar la participació l'any vinent


  • Comparteix:

La 2a edició de la cacera de tions de Volpelleres ha batut rècord de participació. Enguany, una setantena de famílies, deu més que l'any passat, ha participat de la iniciativa que en total ha aplegat més de 250 persones aquest diumenge al bosc de la zona. L'elevada assistència planteja als organitzadors una possible ampliació d'inscripcions de cara a l'any vinent si més veïns del barri s'hi impliquen.

Ho ha explicat a Cugat.cat el president de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Alberto Valcarce.

Alberto Valcarce

Ens hem de plantejar ampliar la participació, però això només és possible si més veïns s'hi impliquen.


Com l'any passat, l'activitat ha consistit en una cerca familiar de tions pel bosc de la zona en què cada família participant ha hagut de trobar el seu tió amb l'ajut d'un mapa i d'elements identificatius com noms i fotografies. La novetat d'enguany ha estat un audiovisual en què petits i grans han pogut veure com els tions s'amagaven pel bosc. Els participants s'han mostrat contents amb la jornada.

Participants

Perquè li donem menjar a casa i és divertit. / Amb aquesta activitat fem barri. / Vull que em cagui xocolatines.


Amb aquesta activitat, Volpelleres vol reivindicar la conservació i la integració del bosc en la vida del barri, així com també donar la benvinguda al Nadal. La cacera de tions obre les propostes nadalenques, que continuaran dissabte vinent a la plaça dels Rabassaires on els infants faran cagar un tió gegant, i hi haurà tallers i una petita fira artesanal.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.