Segni Mossi, 'mindfullness' i Lego, primeres propostes de l'Institut de la Infància per al 2018

Una activitat de l'Institut de la Infància a la Casa de Cultura

Societat

Publicat el 18/des/17 per Sergio Morales

L'Institut de la Infància arrencarà el 2018 amb quatre propostes entre gener i febrer. L'entitat oferirà un curs de formació artística, una sessió de 'mindfulness' per a joves i infants, un taller sobre sentiments i emocions i una activitat lligada a Lego. A més, enguany l'Institut de la Infància gestionarà l'espai 0-3 a l'Envelat de Nadal, on també desenvoluparà l'espai 'Petits! Grans! Llibres!'.

La primera iniciativa tindrà lloc el 13 i el 14 de gener i serà un taller de formació artística Segni Mossi que tindrà lloc al Conservatori. Les entrades per a aquesta activitat costen 159 euros i anirà a càrrec de Simona Lobefaro y Alessandro Lumare.

La següent proposta serà la segona edició d'una sessió 'mindfulness' per compartir amb infants i joves. Tindrà lloc a la Casa de Cultura a un preu de 60 euros.

La tercera activitat, el taller 'Sentiments, emocions & creativitat a l'escola', tindrà lloc el 27 de gener a la Casa de Cultura a un preu de 55 euros.

La darrera activitat programada fins ara serà 'Com podem fer servir el Lego per fer acció tutorial amb els alumnes?'. Es tracta d'una proposta que es desenvoluparà a la Casa de Cultura el 10 de febrer. L'entrada costa 60 euros.