L'Ajuntament mantindrà el projecte de l'amfiteatre dels Jardins del Vallès malgrat les queixes veïnals


  • Comparteix:

La sessió ha tingut lloc a la Casa de Cultura

La sessió ha tingut lloc a la Casa de Cultura

El projecte per crear un amfiteatre als Jardins del Vallès, sorgit dels pressupostos participatius i que es troba en fase de licitació, es mantindrà malgrat les queixes i inquietuds del veïnat de la zona. Les reticències al projecte, que s'han manifestat en públic aquest dimarts al consell de barri de Centre Est, van sobretot lligades al soroll que pot ocasionar aquest equipament a la zona. Tot i així, els veïns reconeixen que l'obra, que suposaria el tancament de l'àrea, ajudaria a millorar-hi la seguretat.

Els veïns que han assistit a la sessió participativa han lamentat que l'Ajuntament no hagi comunicat d'una manera prou efectiva que s'efectuaria aquest projecte. Una de les persones que ha expressat la queixa ha estat Víctor Ruiz, que creu que la iniciativa comportarà molèsties.

Víctor Ruiz

Generarà un problema que abans no hi era. Tota la part de tancar el parc i millorar-lo ens sembla bé.


Es tracta d'un punt de vista no compartit pel Comissionat de participació, el regidor Joan Puigdomènech, que ha assegurat que el projecte tirarà endavant, tot i que amb cura per respectar el descans del veïnat.

Joan Puigdomènech

Farem un projecte amb el mínim impacte als habitatges i actuarem sobre els usos que es farà a l'espai. Serà tancat i tindrà horaris.


Davant la situació, el president del consell de barri de Centre Est, Ferran Villaseñor, ha instat el govern local i els habitants de la zona a mantenir converses per assolir un acord.

Ferran Villaseñor

Alguna cosa ha fallat. Demanem al govern i als veïns que seguin per arribar a algun acord.


La sessió participativa també ha servit per informar que enguany el districte tindrà una partida pressupostària de lliure de disposició de 20.000 euros, dels quals 12.000 s'hauran de destinar a inversió i 8.000 ordinari. Villaseñor ha lamentat que la xifra, la destinació de la qual es començarà a treballar al gener, no és suficient per satisfer les necessitats dels més de 30.000 habitants que té la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.