Mor un motorista en un accident trànsit a la B30 al seu pas per Sant Cugat


  • Comparteix:

B30 sentit Girona / Foto: Google Maps

B30 sentit Girona / Foto: Google Maps

Un motorista veí de Barcelona ha mort aquest dimecres a la tarda en un accident a la B30 al seu pas per Sant Cugat en xocar amb un cotxe per causes que encara s'estan investigant. El Servei Català de Trànsit informa que l'avís de l'accident es va produir a dos quarts de set de la tarda. Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La B30 va estar tallada a Sant Cugat en sentit Girona fins gairebé les set de la tarda. A partir d'aquesta hora, es va obrir un carril a la circulació. L'accident va provocar retencions de cinc quilòmetres fins que la situació es va normalitzar a dos quarts de nou del vespre.

El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un accident de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.