Els veïns de Can Magí reclamen a l'Ajuntament que es comprometi ja a fer millores al barri com a contrapartida pel nou Punt Verd


  • Comparteix:

A pocs mesos d'inaugurar el Punt Verd, l'associació de veïns de Can Magí continua reivindicant a l'Ajuntament algunes de les millores que volen com a 'compensació' per la construcció de la deixalleria en aquest barri. Entre d'altres coses, demanen que es limiti el trànsit de vehicles pesats per la carretera de Roquetes o que es construeixi algun equipament esportiu o per a la tercera edat.

Tot i la inicial crispació dels veïns de Can Magí en l'acte de la col·locació de la primera pedra del Punt Verd, ara fa quatre mesos, els veïns del barri esperen ara que se'ls compensi per la proximitat de la segona deixalleria de les seves cases.

L'Associació de veïns de Can Magí confia amb l'acord de bones intencions que, segons asseguren, tenen amb l'ajuntament per millorar el barri. En aquest sentit, esperen que el consistori accepti algunes de les seves demandes. Ho explica el president de l'entitat veïnal, Ramon Duran.

Ramon Duran



El president de l'entitat veïnal ha reiterat una vegada més que, si els posen al barri un equipament que ningú vol al costat de casa, estaria bé que 'se'ls compensés' amb algun servei que per a ells seria positiu.

Ramon Duran



Els veïns esperen que l'Ajuntament respongui a les seves demandes amb certa celeritat i, de moment, es mostren força optimistes de la resposta positiva de l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.