Porta oberta a la gestió compartida de la Festa de Cap d'Any entre l'Ajuntament i Cal Temerari


Temes relacionats

Cal Temerari organitzarà finalment el Quinto i buscarà un 'espai alternatiu' per al seu Cap d'Any (12/des/17)

46 entitats participen en un Nadal que vol consolidar l'Envelat a Sant Cugat (29/nov/17)


  • Comparteix:

La festa tindrà lloc a l'envelat de Nadal

La festa tindrà lloc a l'envelat de Nadal

L'Ajuntament ha proposat a Cal Temerari reprendre la proposta de gestió compartida de la Festa de Cap d'Any, una oferta que han de ratificar en assemblea l'espai autogestionat i les entitats que li donen suport. Aquest moviment arriba després que el consistori vegi 'desvinculada' aquesta celebració del Quinto de Nadal, iniciativa que Cal Temerari seguirà organitzant després del vistiplau de l'assemblea d'aquest dimarts. Es tracta, segons fonts municipals, d'una solució per a enguany, ja que el 2018 es licitarà un concurs per a la gestió de la festa restringit a entitats locals que 'participen de la vida associativa, cultural i esportiva de la ciutat'.

Si es ratifica la proposta, l'Ajuntament gestionarà tot allò relacionat amb l'escenari i Cal Temerari, la barra. Segons l'entitat, les dues parts compartirien l'organització del personal de sala, el control d'accés, la prevenció d'agressions i el foment de consum responsable, la comunicació i la decoració, entre d'altres.

El membre de Cal Temerari Julià Mestieri ha celebrat la proposta, però ha recordat que encara s'ha de sotmetre a votació en una assemblea que tindrà lloc la setmana vinent.

Julià Mestieri

Ho veiem bé, però ara hem de sotmetre la informació a decisió de totes les entitats que s'hi havien implicat.


L'Ajuntament aposta perquè la Festa de Cap d'Any sigui 'de caràcter festiu i obert a tota la ciutadania, sostenible i accessible, a preu assequible i lliure d’actituds sexistes o discriminatòries. També vol que promogui 'un oci nocturn saludable i responsable, fent possible la convivència a la plaça Ramon Barnils amb la Festa Fluor de Cap d’Any per a nois i noies de 13 a 17 anys'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.