Els equipaments de Sant Cugat es tenyeixen d'esperit nadalenc amb tallers per a tota la família


Temes relacionats

Sant Cugat dóna la benvinguda al Nadal amb l'expectació de l'estrena dels llums interactius ( 1/des/17)


  • Comparteix:

Els equipaments culturals de Sant Cugat s'han tenyit d'esperit nadalenc aquest dissabte amb l'arrencada de les activitats de Nadal amb una sèrie de tallers per a tota la família. Al matí, la Casa de Cultura ha acollit una jornada d''scrapbooking', una tècnica per personalitzar àlbums de fotografies pensada per als regals de Nadal, i la galeria d'art Blanca, situada a la plaça de Doctor Galtés, ha organitzat un taller de dibuixos de tions que s'exposaran al local després de Reis.

Els participants han destacat l'oportunitat d'aprendre coses noves gràcies a aquestes activitats.

Participants

M'he animat i he vingut aquí a dibuixar el tió i m'ho estic passant molt bé. / Estem dibuixant perquè és un concurs. / M'encanta i més quan és una cosa nova que no saps com va. / És una bona idea per fer quadres i postals.


Els tallers han estat la tònica del matí, mentre que a la tarda les nadales han estat les protagonistes amb la trobada músical al Monestir 'Nadal a casa', el concert 'Nadales d'arreu' del Cor Aglepta, l'espectacle 'Per Nadal fem el Poema' a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i la mostra de nadales al carrer 'Per Nadal... Nadales!' de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.