La tinenta d'alcalde Carmela Fortuny publicarà el seu primer disc en solitari, 'Sweet Karmela'


  • Comparteix:

Carmela Fortuny durant una actuació amb Els Incombustibles / Foto: Cedida

Carmela Fortuny durant una actuació amb Els Incombustibles / Foto: Cedida

La tinenta d'alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, publicarà el seu primer disc en solitari a la primavera. Fortuny, cantant del grup santcugatenc Els Incombustibles, vol amb aquest primer treball fer un homenatge a les veus femenines del rock que 'l'han marcat'. El treball, que s'anomenarà 'Sweet Karmela', inclourà versions de temes de Tina Turner, Patty Smith i Linda Ronstad, entre d'altres.

Fortuny vol amb aquest primer treball celebrar els seu 50 aniversari i ha assegurat a Cugat.cat que li fa 'molta il·lusió' i que feia 'molt temps' que ho tenia al cap.

Carmela Fortuny

Em fa molta il·lusió, feia molt temps que em passava pel cap. Havia de ser aquesta primavera perquè faig 50 anys i quina millor manera de fer-ho que amb aquest disc.


Fortuny ha afegit que amb el disc vol recordar unes veus que estima molt i cita Tina Turner, Patty Smith, Chrissie Hynde, Linda Ronstad i Bonnie Tyler.

Carmela Fortuny

Alguna ja la canto amb els Incombustibles però faig un pas més enllà afegint un tema de la Tina Turner, de la Bonnie Tyler i els clàssics de sempre de la Linda Rondstad, la Patty Smith i la Chrissy Hynde.


La santcugatenca ha explicat que la gravació la va fent 'en els pocs caps de setmana lliures' que té en un estudi d'Arsèguel, coneguda com la capital catalana de l'acordió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.