Denunciat el The Police per fer fora un santcugatenc per portar un llaç groc


Temes relacionats

Presenten una reclamació al The Police per vetar l'entrada per motius racistes (25/jun/17)


  • Comparteix:

Façana del The Police, situat a l'avinguda Pla del Vinyet

Façana del The Police, situat a l'avinguda Pla del Vinyet

El santcugatenc Miquel Delclòs, membre de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i d'Òmnium Cultural de Sant Cugat, ha denunciat el bar The Police 080 perquè, segons ha explicat a Cugat.cat, l'establiment el va fer fora del local aquest divendres a la nit en portar un llaç groc a la camisa 'en solidaritat amb els presos polítics'. Delclòs relata que els porters del bar el van deixar entrar, però que un cop dins membres del personal li van demanar que marxés perquè 'no podia ser allà amb un llaç groc'. El The Police ha explicat a través de Facebook que demanen 'la no ostentació de qualsevol signe o distintiu polític' per 'evitar possibles conflictes'.

Delclòs, que a més de la denúncia a la qual ha tingut accés Cugat.cat ha presentat una reclamació, troba 'injust' el tracte que va rebre per part del bar The Police i considera 'inadmissible' que s'actuï d'aquesta manera ja que 'totes les ideologies polítiques haurien de ser respectades'.

Miquel Delclòs

Tenim una opció política molt clara que és tan respectable com qualsevol altra. De la mateixa manera que no acceptaria mai que a algú se'l fes fora per dur una xapa del PP, tampoc accepto que a mi se'm faci fora per dur un llaç groc. Si cal portar-ho davant d'un jutge, ho faré.


Cugat.cat ha intentat localitzar els responsables de l'establiment sense obtenir resposta. Sí que han expressat la seva posició en un comentari a la xarxa social Facebook en què al·leguen el següent: 'A The Police la nostra prioritat és la seguretat i el benestar dels nostres clients i per tal d'evitar possibles conflictes, sol·licitem als nostres clients la no ostentació externa de qualsevol signe o distintiu polític que pogués vulnerar la convivència pacífica al nostre local.'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.