Ses Majestats els Reis d'Orient estrenaran la setmana que ve carrosses i recorregut


  • Comparteix:

La cavalcada de Reis d'aquestes festes de Nadal estrenarà recorregut i carrosses. L'organització de la trobada, la Penya Regalèssia, ha explicat que el canvi de camí, que serà més curt que en edicions anteriors, respon a la voluntat de millorar la visibilitat i la seguretat, ja que evita vies estretes. Les noves carrosses, que entre totes carregaran dues tones i mitja de caramels, s'estan construint al taller d'escenografia del Teatre-Auditori i tindran un espai per emmagatzemar-hi els dolços.

Els canvis en la ruta s'han produït per millorar la seguretat i la visibilitat. Ho ha explicat el membre de la Penya Regalèssia Joan Gómez.

Joan Gómez

Hem canviat el recorregut i sortim de carrers més tradicionals. Busquem seguretat i que es vegi una mica millor.


La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha subratllat la importància que en aquesta edició s'estrenin carrosses.

Carmela Fortuny

Són carrosses que han estat dissenyades al Teatre-Auditori. Són 'made in Sant Cugat' i tenen molta qualitat.


Ses Majestats arribaran divendres que ve a les cinc de la tarda al parc de l'Arborètum, on els rebrà l'alcaldessa i on començaran el recorregut pels carrer de la ciutat. A dos quarts de set, els Reis faran la tradicional adoració del Nen Jesús a la plaça d'Octavià i a les vuit del vespre posaran punt final a la rua a la plaça de Barcelona, on faran un parlament i recolliran les cartes d'última hora.

Recorregut
Parc de l’Arborètum, avinguada del Pla del Vinyet, avinguda de Gràcia, carrer de Francesc Moragas, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Santiago Rusiñol, plaça d’Octavià, plaça de l'Om, plaça d'Octavià, carrer de la Plana de l'Hospital, carrer de l'Abat Armengol, Camí Vell de Sant Cugat, passeig de Francesc Macià, carrer de la Creu, avinguda de Cerdanyola, avinguda de Torreblanca, Rambla del Celler, carrer de Francesc Moragas, carrer de Sant Antoni i plaça de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.