L'any arrenca amb pujades als preus dels peatges de la C-16


Temes relacionats

Entren en vigor les restriccions de vehicles contaminants al nucli urbà en episodis de contaminació ( 1/gen/18)

Les noves tarifes de transport integrat ( 1/gen/18)

Augment de preus generalitzat aquest 2018 en electricitat, gas i aigua ( 1/gen/18)


  • Comparteix:

El peatge de les Fonts / Foto: Google Maps

El peatge de les Fonts / Foto: Google Maps

Els peatges de les Fonts i dels Túnels de Vallvidrera, que delimiten el tram de la C-16 que passa per Sant Cugat, enceten el 2018 amb una pujada de preus. A les Fonts, de dilluns a divendres les motos hauran de pagar 0,71 euros i els turismes i furgonetes 1,41, xifra que suposa una pujada de 1,4% respecte al 2017. Als Túnels de Vallvidrera, a les hores punta (de dos quarts de vuit a dos d'onze del matí i de cinc de la tarda a nou de la nit) els motoristes pagaran 3,31 euros i els conductors de turismes 4,25, un encariment interanual del 1,5% i 1,6%, respectivament.

Els dissabtes, diumenges i festius es manté l'increment de l'1,4% a les Fonts. Així, els conductors de motocicleta pagaran 1,28 euros i els de turismes i furgonetes, 2,56.

Al peatge que fa de porta d'entrada a Barcelona el preu canvia fora de les hores punta i els caps de setmana i festius. Els motoristes pagaran 2,94 euros, un 1,4% més que l'any passat, i els turismes hauran d'abonar 3,78 euros, un 2,6% més.

Descomptes
Als dos peatges, els vehicles de baixes emissions, els que circulin amb més de tres ocupants i els que passin més vegades per la barrera podran gaudir de descomptes. Es poden consultar al web d'Autema i al dels Túnels de Vallvidrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.