Els paradistes encaren amb optimisme la Fira de Reis de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

Els paradistes de la Fira de Reis de la Rambla del Celler afronten amb bones sensacions l'edició d'enguany, que ha començat aquest dimarts i s'allargarà fins divendres. La seixantena d'artesans, de diverses disciplines, presenten les seves creacions a un públic que consideren que sap 'apreciar la feina' que hi ha darrere. Tant els botiguers novells com els veterans esperen que la fira respongui amb números a les bones expectatives que tenen.

A les paradetes es poden trobar tota mena d'idees per regalar com per exemple bijuteria, joiera, confecció, cosmètica i algun producte curiós, com unes plantes que poden viure sense terra. Els comerciants estan confiats davant aquests dies i creuen que el client santcugatenc sap valorar l'artesania, com han explicat a Cugat.cat Purificació Garcia, Asunción Orihuela i Susana Canals.

Paradistes

Una fira maca, la gent és molt fidel i veiem que agrada. / Aprecien la teva feina i, quan passa això, venguis o no venguis et sents recompensat. / És un moment molt bo, la gent compra regals de Reis. A més sóc d'aquí i conec gent.


La fira estarà oberta fins el divendres, dia de la cavalcada, de deu del matí a nou de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.