FGC aturarà el servei entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu de Sabadell durant l'estiu


  • Comparteix:

La S2 presentarà canvis aquest estiu

La S2 presentarà canvis aquest estiu

La línia S2 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) quedarà sense servei, aquest estiu, entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu-Gràcia de Sabadell. El motiu són les obres de soterrament de la línia al seu pas pel barri sabadellenc, que comencen aquest dimecres. Durant els mesos d'estiu, la línia de FGC continuarà funcionant a Sabadell com a metro intern mentre que la connexió amb la via i la resta de la xarxa es completarà amb un servei d'autobús llançadora.

Un cop restituït el servei ferroviari, els trens ja circularan a la cota definitiva i, a finals de la tardor, ja estaran cobertes les vies.

El departament de Territori i Sostenibilitat assumeix les obres amb un pressupost de 19 milions. Els tècnics esperen que el projecte pugui estar enllestit la primavera de 2019. En total, es cobriran 375 metres lineals de via, tot i que per fer possible el soterrament s'actuarà en gairebé un quilòmetre de traçat per rebaixar les pendents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.