L'Oficina d'Afers Socials i Famílies canvia d'horari a partir de dimecres que ve


  • Comparteix:

L'organisme es troba a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament / Foto: web Ajuntament

L'organisme es troba a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament / Foto: web Ajuntament

L'Oficina d'Afers Socials i Famílies (OASF) de la Generalitat a Sant Cugat canvia d'horari a partir de dimecres de la setmana que ve. A partir d'aleshores l'atenció al públic serà de nou del matí a una del migdia. L'atenció presencial continuarà sent els dimecres a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

L'OASF no obrirà els dimecres d'agost ni els dies 28 de març, 2 de maig, 5 de setembre, 31 d'octubre i 5 de desembre.

Què és l'OASF?
La funció de l'oficina és apropar els serveis i recursos del departament de Benestar Social i Família i els de l'Administració de la Generalitat de Catalunya a la ciutadania.

S'informa sobre recursos adreçats a famílies, joves, dones, gent gran, associacions, voluntariat, etc., que són competència del departament de Benestar Social i Família o de la Generalitat de Catalunya. També s'informa d'altres serveis o prestacions que els puguin interessar.

Es tramiten les sol·licituds de prestacions, ajudes i recursos del diversos departaments de la Generalitat: subvencions per a associacions, prestacions econòmiques per a famílies amb infants, per a persones amb discapacitat, pensions no contributives, reconeixement del grau de discapacitat, registre d'associacions, títol de família nombrosa i monoparental, etc.

Des de les oficines es col·labora amb campanyes de sensibilització cívica i de voluntariat. A més, es dóna suport a les iniciatives del teixit associatiu de Catalunya per afavorir el seu arrelament i el seu desenvolupament en les competències departamentals.

La xarxa també està habilitada amb punts de registre administratiu de documentació on es poden presentar sol·licituds.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.