Milers de santcugatencs es rendeixen a la màgia dels Reis Mags i les seves carrosses-camell


  • Comparteix:

Sant Cugat ha tornat a viure la cercavila més multitudinària de l'any amb la Cavalcada de Reis i l'estrena del nou recorregut i les noves carrosses. Les creacions del taller d'escenografia del Teatre-Auditori no han passat inadvertides per als seguidors dels Reis, que han aplaudit l'originalitat de la proposta. Pim Pam Pum torna a fer-se amb un primer premi del concurs de carrosses, mentre que Creu Roja, Tardinàrium, el Club Tennis Natació i els Bastoners han assolit el segon, tercer, quart i cinquè premi, respectivament. La competició ha tingut la participació d'una quinzena de carrosses.

En el seu discurs de benvinguda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha congratulat de poder oferir un trajecte nou per a Ses Majestats. Per la seva banda, el rei Melcior, després de rebre les claus de la ciutat, ha demanat als nens de Sant Cugat que es facin seu el sentiment de compartir i ha saludat aquelles persones que no poden gaudir dels Reis amb la seva família.

Els nens del Consell d'Infants, que enguany han rebut els Reis, han recordat que l'organisme de participació lluita contra l'assetjament i tambe han demanat que tots els infants tinguin regals. Enguany s'han repartit 2,5 tones de caramels.

L'edició de la festa ha tingut un recorregut més curt per garantir la seguretat, tot i que el final del trajecte s'ha endarrerit gairebé una hora del previst, i també ha presentat novetats en les carrosses. Els camells creats pel taller d'escenografia del Teatre-Auditori han encuriosit els assistents en veure els caps mòbils de les bèsties. Joan Gómez, dels Amics dels Veterans i la Regalèssia, entitat organitzadora, i l'alcaldessa han fet una valoració de la cita.

J. Gómez / M. Conesa

Els horaris s'han desajustat una mica, però. / És un dels esdeveniments més esperats. Hem d'estar molt contents per les noves carrosses.


Veure Ses Majestats de prop és un dels moments que més esperen els infants que assisteixen a la cavalcada. Algun d'ells han explicat a Cugat.cat quins moments han viscut amb més intensitat.

Infants

Que passin i tirin molts caramels. / M'agrada que saludin. / M'ha agradat quan han vingut els Reis i han baixat de les carrosses.


L'adoració del Nen Jesús a la plaça d'Octavià ha estat un altre dels clàssics de la festa, que ha registrat algunes incidències com un cop de calor a Quatre Cantons i una baralla a la plaça de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.