Els llaços grocs del pessebre motiven una baralla i un ferit per cop de puny a la plaça de Barcelona


  • Comparteix:

La Policia Local, preguntant a un testimoni dels fets

La Policia Local, preguntant a un testimoni dels fets

Els llaços grocs que penjaven de figures i arbustos del pessebre a la plaça de Barcelona han motivat una baralla aquest divendres entre tres homes, han explicat testimonis presencials a Cugat.cat. La Policia Local ha confirmat que la disputa ha tingut com a resultat un ferit per cop de puny a l'orella, que ha estat atès a la mateixa plaça. Els fets s'han produït a dos quarts de vuit del vespre, en plena concurrència per la imminent arribada de Ses Majestats.

Testimonis dels fets han explicat que el conflicte s'ha produït quan un home, de mitjana edat, ha retirat elements grocs del pessebre i això ha motivat que dos homes més l'increpessin. Arran de la discussió, el primer home ha rebut un cop de puny i puntades de peu dels altres dos individus.

Diversos santcugatencs presents han separat els implicats a la baralla, que s'ha produït quan desenes de ciutadans esperaven l'arribada dels Reis Mags a la plaça. Policia Local ha confirmat a Cugat.cat una agressió per cop de puny i que l'afectat ha estat atès al moment a la mateixa plaça.

La persona ferida no ha presentat denúncia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.