El mag Jorge Blass regala il·lusió a pacients i treballadors de l'HGC


  • Comparteix:

El mag Jorge Blass ha visitat aquest diumenge l'Hospital General de Catalunya (HGC) per ensenyar il·lusions a pacients i treballadors del centre. L'il·lusionista, que ha presentat aquest diumenge al Teatre-Auditori amb les entrades exhaurides el seu espectacle 'Palabra de mago', ha portat la seva màgia a persones que no han pogut assistir al xou com a representant de la fundació solidària Abracadabra.

Jorge Blass ha portat la seva màgia a l'HGC dirigida principalment als més petits, però també als seus familiars i a treballadors del centre. Blass forma part de la vuitantena de mags de la fundació solidària Abracadabra, que porta il·lusions a públic que no pot accedir-hi.

Jorge Blass

És molt recomfortant poder regalar moments de màgia a gent que està trista o que té una malaltia i no pot anar al teatre. Compartim moments de sorpresa i tot és més bonic.


Jorge Blass ha presentat aquest diumenge al Teatre-Auditori l'espectacle 'Palabra de mago', amb el qual pretén demostrar la 'honestedat' dels mags, que 'enganyen' però que sempre 'avisen de l'engany'.

Jorge Blass

És un xou de grans il·lusions en què explico les meves vivències com a mag. La gent pensa que som tramposos, que enganyem, però jo crec que som els més honestos. És veritat que enganyem però sempre avisem i a la gent els encanta fascinar-se amb la màgia.


La regidora d'Educació, Universitat, Família i Recursos Humans, Esther Salat, i el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, han acompanyat el mag en la seva visita. Salat ha destacat la vessant solidària de l'equipament santcugatenc.

Esther Salat

Estem agraïts perquè Jorge Blass hagi fet possible la vessant solidària del Teatre-Auditori en unes dates aquestes: poder accedir a persones que no poden anar al teatre i que el teatre vingui a ells.


Amb l'espectacle d'aquest diumenge, Jorge Blass ja ha actuat en tres ocasions a l'equipament santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.