Els 'okupes' del carrer Sant Antoni continuen a l'immoble, a l'espera d'un desallotjament


  • Comparteix:

La direcció general de Patrimoni comunica als joves l'obligació d'abandonar la casa

La direcció general de Patrimoni comunica als joves l'obligació d'abandonar la casa

La casa del número 23 del carrer Sant Antoni continuarà 'ocupada' perquè els habitants han rebutjat la darrera oportunitat d'abandonar-la de manera voluntària que els ha donat la direcció general de Patrimoni, propietària de l'immoble. La negativa dels 'okupes' a marxar de l'edifici comporta que puguin ser desallotjats a la força en qualsevol moment.

Els 'okupes' han decidit continuar a la casa del carrer Sant Antoni i descartar l'abandonament voluntari. Els Mossos d'Esquadra, en nom de la Generalitat de Catalunya, han presentat la notificació de l'administració en què instava els 'okupes' a marxar de l'habitatge.

La negativa dels 'okupes' a abandonar la casa comporta que s'iniciï un tràmit perquè les forces de seguretat puguin desallotjar els residents en qualsevol moment. Un dels membres de l'assemblea dels 'okupes', Néstor, explica què farà ara el moviment.

Néstor

"El moviment continuarà les seves activitats"


Si el desallotjament tira endavant, el moviment anuncia que hi haurà una nova 'okupació' al municipi. Els 'okupes' afirmen que hi ha diverses cases a La Floresta que es podrien convertir en un nou habitatge 'okupat'. Néstor confirma que els 'okupes' es traslladaran a una altra casa deshabitada.

Néstor

"'Okuparem' un altre espai deshabitat"


Un cop desallotjat l'edifici, la Generalitat recuperarà l'habitatge. El govern català i l'Ajuntament han acordat que el consistori determinarà l'ús de l'immoble.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.