Prop d'una trentena de persones reclama davant l'estació de FGC tarifes més baixes del transport


  • Comparteix:

La concentració ha tingut lloc a la plaça de Lluís Millet

La concentració ha tingut lloc a la plaça de Lluís Millet

La convocatòria de la plataforma Stop Pujades Transport per protestar contra la pujada en els preus del transport públic a l'àrea metropolitana ha aplegat aquest dimecres prop d'una trentena de persones davant l'estació de FGC, a la plaça de Lluís Millet. Membres del CDR de Sant Cugat s'han incorporat a la crida i han reclamat el retorn dels preus tarifaris del 2013.

Els assistents han mostrat una pancarta emb el lema 'Si pugeu tarifes, tornem a les estacions!' i han lamentat que els usuaris qui paguin 'la manca de finançament públic'. La membre del CDR Patri Gotarda ha estat l'encarregada de llegir el manifest contra la pujada de preus.

Patri Gotarda

Exigim a les administracions que aturin aquesta pujada, acordada a només tres dies d'acabar l'any, i que les tarifes tornin a les del 2013, per poder obrir una taula social que permeti generar unes tarifes d'acord amb el poder adquisitiu de la majoria d'usuàries.


A diferència de les concentracions que han tingut lloc a altres estacions de Barcelona, a Sant Cugat els manifestant no han forçat l'obertura dels torns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.