L'Ajuntament reserva més de 870.000 euros per a les beques menjador per a aquest curs


  • Comparteix:

El consistori ha aportat 537.000 euros per al primer trimestre / Foto: ACN

El consistori ha aportat 537.000 euros per al primer trimestre / Foto: ACN

L'Ajuntament ha fet una reserva de crèdit de 870.000 euros per a la convocatòria d'ajuts de beques menjadors per al curs 2017-18. Per al primer trimestre, el consistori ha destinat 333.000 euros per cobrir les més de 1.100 ajudes concedides. Entre setembre i desembre, hi ha hagut 1.376 sol·licituds, un 8,3% més que al mateix període de l'any anterior, de les quals s'han concedit el 82%.

El consistori ha atribuït l'augment de sol·licituds al fet que cada vegada més famílies coneixen el servei. No obstant això, la tinenta d'alcalde de Progrés Social, Susanna Pellicer, apunta que preferiria que les famílies no haguessin de recórrer a aquestes ajudes.

Susanna Pellicer

Ens agradaria no haver de prestar aquest servei. Però no vivim amb món de Yupi.


De les 1.376 sol·licituds del primer trimestre s'han concedit ajudes per al 82%, cinc punts percentuals menys que al mateix període del 2016. El motiu és que la renda mitjana de les famílies és superior.

Per al que queda de curs, el consistori reserva 537.000 euros del pressupost del 2018. La convocatòria d'ajudes municipals, que funcionen com a complement de les del Consell Comarcal, està oberta tot el curs per a famílies nouvingudes i per motius de canvi en les situacions sociofamiliars.

Als ajuts econòmics de menjador escolar del curs 2016-2017 es van destinar 815.325 euros. Per al present curs la reserva pressupostària ha augmentat un 6,7%. La partida per a les ajudes en beques menjador es calcula en base a una assistència continuada de l’alumnat al servei de menjador, sense comptabilitzar les baixes dels ajuts que es produiran durant el curs, i té en compte que hi haurà sol·licituds fora de termini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.