Eurofitness retirarà la campanya 'Qui més pesa, menys paga' a petició de l'Ajuntament


  • Comparteix:

El cartell de la campanya

El cartell de la campanya

Eurofitness retirarà la campanya 'Qui més pesa, menys paga', que oferia un descompte de 25 cèntims d'euro per quilo de pes als nous inscrits, a petició de l'Ajuntament. El consistori n'ha informat a través d'una piulada a Twitter on assenyala que no comparteix la campanya i que aposten per fomentar 'l'esport i l'activitat física i no l'obsessió per uns determinats estereotips'.

Cugat.cat s'ha posat en contacte amb la concessionària del gimnàs municipal, que no ha volgut fer declaracions més enllà de confirmar que traurà de la circulació la campanya.

La polèmica es va iniciar aquest dimarts a Twitter, on alguns usuaris van protestar contra la mesura, en un debat on també van participar la regidora de la CUP-PC Lourdes Llorente i la portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla. L'Ajuntament ha confirmat que demanarà que es retirin en una resposta a aquesta piulada.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.