El segon Tribuna Sant Cugat Empresarial aborda avui les perspectives del sector immobiliari a Catalunya


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

La segona edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial té lloc aquest dimecres sota el títol 'Perspectives 2018 al sector immobiliari a Catalunya', amb tres ponències d'alts càrrecs de Solvia, Cushman&Wakefield i Vertix. L'esdeveniment, organitzat per Sant Cugat Empresarial (SCE), se celebra a l'Hotel Qgat Business&Events a partir de la una del migdia en un format de dinar-col·loqui, i està dirigit al teixit empresarial amb l'objectiu de dinamitzar-lo, promoure la seva relació amb el territori i consolidar la col·laboració público-privada.

L'acte estarà moderat pel periodista santcugatenc Jofre Llombart, i hi participaran el director de Promoció i Desenvolupament de Solvia, Francisco Javier Pérez, el CEO a Espanya de Cushman&Wakefield, Oriol Barrachina, i la CEO del Grup Immobiliari Vertix, Elena Massot.

El president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, explica els diferents perfils que han buscat per abordar la qüestió central d'aquest Tribuna.

Joan Franquesa

El perfil dels tres ponents són la promotora tradicional catalana, una comercialitzadora immobiliària i una promotora vinculada al sector bancari. Són tres visions sobre les perspectives de creixement del sector residencial.


L'any passat unes 250 persones van participar a la primera edició del fòrum empresarial. Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'associació SCE amb la col·laboració de l'Ajuntament i de la Fundació Sant Cugat Actiu. Està previst que hi assisteixin l’alcaldessa, Mercè Conesa, representants de companyies ubicades a Sant Cugat i a l’entorn de la ciutat, patronals, universitats i altres personalitats del món cultural i polític del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.