Sant Cugat encara no té el nombre d'agents de policia estatal que li pertoquen


  • Comparteix:

Jaume Tubau lamenta que el govern del PSOE no demostri més sensibilitat que l'anterior

Jaume Tubau lamenta que el govern del PSOE no demostri més sensibilitat que l'anterior

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, ha tornat a reclamar al govern central un increment d'agents de policia estatal. Coincidint amb la festa del patró de la policia local, el regidor ha recordat que aquesta és una mancança històrica i ha lamentat que l'actual govern del PSOE no hagi demostrat més sensibilitat en aquest tema.

Un any més, la festa del patró de la policia local ha servit per reclamar un increment d'agents dels cossos de seguretat estatals. Per al regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, el nombre actual d'agents de policia estatal segueix sent insuficient i per això, la policia local ha d'assumir tasques que no els pertoquen. Tubau ha lamentat que l'actual govern del PSOE no hagi demostrat en aquest tema més sensibilitat que el PP.

Jaume Tubau

La policia estatal encara no té els recursos que hauria de tenir, i ni el govern d'abans de l'Estat ni tampoc l'actual no tenen la sensibilitat que haurien de tenir en aquest tema.


El regidor ha volgut agrair la tasca feta per la policia municipal, i ha recordat que no només contribueixen a que la ciutat tingui un baix índex de delinqüència, sinó que també són bàsics en temes com el civisme dels ciutadans.

I és que segons l'Observatori Ciutadà, un 35% dels santcugatencs consideren que a Sant Cugat hi ha problemes d'incivisme. En aquest sentit, l'intendent en cap de la policia local, Moisés Simón, ha assegurat que encara hi ha incidències però que des de l'any passat s'està fent una campanya per reduir aquestes actituds que està donant molt bons resultats.

Moisés Simón

En aquest camp, la policia local va començar una campanya que ha donat elseu fruit però encara tenim un grup dejoves que ens donen molta feina.


Com cada any, la policia local ha celebrat la festa del seu patró, els Àngels Custodis, amb un acte al restaurant Can Cabassa de Mira-sol. No hi han faltat companys de la policia estatal, representants de les diverses forces polítiques ni tampoc integrants d'algunes entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.